Proef Griekenland alsof je er zelf bent

Warme voorgerechten

  • € 11,50
    Kolokythokeftedes

    Courgetteballetjes met verse tuinkruiden.

  • € 14,95
    Gorides saganaki

    Uit de oven: garnalen in knoflook/tomatensaus, uien, fetakaas
    en Hollandse kaas.

  • € 14,50
    Garides

    Gebakken garnalen met knoflook en peterselie

  • € 11,95
    Kalamarakia

    Krokant gebakken inktvis met een dressing van olie, citroen, knoflook en peterselie

  • € 10,50
    Midia

    Gebakken mosseltjes besprenkeld met wat knoflook

  • € 11,95
    Saganaki

    Krokant gebakken griekse schapenkaas op een bedje van frisse sla

  • € 10,95
    Dolmades

    Het traditionele griekse gerecht van wijnbladeren, gevuld met een mengsel van rijst, feta, gehakt, dille en een vleugje citroen

  • € 9,50
    Spanakopita

    Luchtige souffle met een vulling van schapenkaas en spinazie

  • € 8,50
    Keftedakia

    Gekruide gehaktballetjes in een pikante saus van gepelde tomaten en oregano

  • € 12,95
    Manitaria

    Gebakken champignons in een knoflook roomsaus en griekse kefalogrraviera (parmezana) geserveerd in een authentieke koekepan

  • € 12,95
    Feta Fournou

    Uit de oven: traditinele Griekse schapenkaas, afgemaakt met
    tomaat, olijven, pepertjes en olijfolie.