Proef Griekenland alsof je er zelf bent

Warme voorgerechten

  • € 5,90
    Piperies Florinis

    Rode paprika gevuld met een luchtige kaassalade

  • € 14,00
    Pikilia Psariou

    Een zeebanket van verschillende vissoorten. (voor twee personen € 28,00)

  • € 9,50
    Garides

    Gebakken garnalen met knoflook en peterselie

  • € 8,75
    Kalamarakia

    Krokant gebakken inktvis met een dressing van olie, citroen, knoflook en peterselie

  • € 7,95
    Midia

    Gebakken mosseltjes besprenkeld met wat knoflook

  • € 7,00
    Sardelles

    Gebakken sardientjes met peterselie en knoflook

  • € 8,75
    Saganaki

    Krokant gebakken griekse schapenkaas op een bedje van frisse sla

  • € 6,75
    Dolmades

    Het traditionele griekse gerecht van wijnbladeren, gevuld met een mengsel van rijst, feta, gehakt, dille en een vleugje citroen

  • € 6,95
    Spanakopita

    Luchtige souffle met een vulling van schapenkaas en spinazie

  • € 6,75
    Keftedakia

    Gekruide gehaktballetjes in een pikante saus van gepelde tomaten en oregano

  • € 8,95
    Manitaria

    Gebakken champignons in een knoflook roomsaus en griekse kefalogrraviera (parmezana) geserveerd in een authentieke koekepan

  • € 9,50
    Garides of Midia Saganaki

    Garnalen of mosseltjes in knoflook,tomatensaus,fetakaas en hollandse kaas uit de oven

  • € 8,75
    Feta Fournou

    Traditionele grieks schapenkaas afgemaakt met tomaat,olijven,pepertjes,paprikapoeder en olijfolie uit de oven